In het hotel is Thais restaurant "Chang Phurk" (Witte Olifant) gevestigd. Dit restaurant genoot voorheen goede bekendheid in Asten en omstreken.

U kunt genieten van de Thaise keuken ter plekke of afhalen. Het betreft een zelfstandige exploitatie. Ze voeren een eigen administratie.


Openingstijden:

Maandag en Dinsdag gesloten

Woensdag en donderdag, zondag: 17:00 - 22:00 (keuken open tot 21:00)

Vrijdag, zaterdag: 17:00 - 23:00 (keuken open tot 21:30)

Afhalen en catering is ook mogelijk

NEEM CONTACT OP
Beuldersweg 21
6031 CT NEDERWEERT
+31 (0) 495 585012
www.changphurk.nl

Naast de cultuur, de historische plaatsen en de prachtige rustieke vakantieoorden die door menigeen al zijn bezocht, kent Thailand ook een heerlijke en weldadige keuken die nog niet door iedereen is ontdekt.

De oprichtster van restaurant Chang Phurk, een gedreven en creatieve vrouw, brengt daarverandering in door haar klanten hoogwaardige culinaire gerechten aan te bieden.

Zodra u het pand via de hotelingang betreedt, zult u verstelt staan van ons gezellig ingerichte en knusse restaurant, waar u in ongedwongen sferen kunt genieten van de heerlijke gerechten. U wordt bediend door deskundig en professioneel personeel. De menukaart is zo samengesteld dat er voor iedereen wat wils is, ook aan de vegetariërs is gedacht.

Zodra u het restaurant betreedt, treft u de ingang aan waar de afhaalgerechten besteld kunnen worden. Elke maand stellen wij voor u een nieuwe afhaalkaart samen. Op deze lijst, die met de grootste zorg is samengesteld, treft u tal van specialiteiten aan. Wij wensen u dan ook een smakelijke keus toe.

Ons restaurant is ook uitermate geschikt voor speciale gelegenheden of een personeelsfeest.

Tot slot zeggen wij dan ook graag Sawasdee ka, Tot ziens in ons restaurant en afhaalcentrum Chang Phurk waar de vriendelijke ambiance en sfeervolle uitstraling een grote bijdrage levert aan een gezellig en ontspannen avondje uit.

Wat bieden wij

  • Digitaal TV ontvangst
  • Internet (op aanvraag)
  • Koelkast/Magnetron
  • Wasmachine/Droger (op aanvraag)
  • Stalling (brom)fietsen en motor
  • Gratis parkeergelegenheid

Locatie

Beuldersweg 21
6031 CT NEDERWEERT
Telefoon: +31 (0) 495 625646
Telefoon: +31 (6) 515 55257
E-mail: info@hotelmereveld.nl
Facebook Hotel Mereveld